You

Yksi metallihylly ja kaksi puulokeroa

Peilikaapin lisävarustepaketti koostuu 1 metallisesta hyllystä ja 2 puisesta lokerosta. Voit käyttää näitä esineitä peilikaapissa lisätilana. Metallihylly roikkuu kauniisti alaspäin, ja voit sijoittaa siihen kynsileikkurin, pinsetit jne. Puisissa lokeroissa voit säilyttää meikkejä, voiteita tai muita esineitä, ja voit helposti poistaa lokeron peilikaapista, kun tarvitset sitä. Tarvikepaketin voi ostaa yhdessä peilikaapin kanssa tai sen jälkeen.

Valittu
Tammi

SP2

Hinta
122 €

GTIN (EAN) 5713804161307
Carcass colour Tammi
Net weight 0,66 kg
Gross weight 0,66 kg
Type 230V
IP class IP44
Max watt MAX 2300W
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi