You

Yläkaapit, jossa 1 ovi, rihlattu, saranat oikealla

Lisää kylpyhuoneeseesi tyylikästä säilytystilaa Dansani YOU Urban -sarjan seinäkaapeilla. Näissä moderneissa kaapeissa yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka täydellisesti, ja saat älykkään ratkaisun tavaroiden järjestämiseen. Vaikka kaapin syvyys on vain 19 cm, oven takana on silti runsaasti tilaa tavaroiden säilytykseen. Tee kylpyhuoneestasi trendikkäämpi ja järjestäytyneempi YOU Urbanin seinäkaapeilla.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Mattavalkoinen
Oikea käsi

V50-9110

Hinta
341 €

GTIN (EAN) 5713804636058
Carcass colour Mattavalkoinen
Height 80 cm
Width 30 cm
Depth (length) 19 cm
Volume 45,60 dm³
Number of shelves 2
Number of doors 1
Fronttype Rifle
Saranoiden sijainti Oikea käsi
Frontmaterial Lakattu melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Lakattu melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 9,14 kg
Gross weight 10 kg
Packaging height 82 cm
Packaging width 32 cm
Packaging depth (length) 24 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi