You

Yläkaapit, jossa 1 ovi, saranat oikealla

Dansani YOU Classic -seinäkaappi ei ole vain toimiva säilytysväline, vaan myös henkilökohtaisen tyylisi hieno esittely. Kaapissa on 2 lasihyllyä, ja voit valita useista eri väreistä täydellisen sävyn kylpyhuoneeseesi. Älä tingi tyylistä ja toiminnallisuudesta - valitse Dansani YOU Classic -seinäkaappi, jossa on käytännölliset ja kestävät lasihyllyt, ja saat kylpyhuoneen, joka erottuu joukosta.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi
Oikea käsi

V49-1152

Hinta
368 €

GTIN (EAN) 5713804202840
Carcass colour Ruskea tammi
Height 80 cm
Width 40 cm
Depth (length) 19 cm
Volume 60,80 dm³
Number of shelves 2
Number of doors 1
Fronttype Tasainen
Saranoiden sijainti Oikea käsi
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 10,23 kg
Gross weight 10,97 kg
Packaging height 82 cm
Packaging width 42 cm
Packaging depth (length) 24 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi