You

Yläkaapit, jossa 1 ovi, uritettu, saranat oikealla

Hanki kylpyhuoneeseesi lisää säilytystilaa tällä viehättävällä seinäkaapilla, jonka tarjoaa Dansani YOU Vintage. Kauniissa uritetussa etupuolessa on erityistä charmia, joka sopii täydellisesti Dansani YOU Vintage -tyyliin. Kaapin syvyys on 19 cm ja se sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen - esimerkiksi wc:n yläpuolella olevaan tyhjään tilaan.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Luonnontammi /valinnainen väri
Oikea käsi

V49-4192

Hinta
608 €

GTIN (EAN) 5713804203168
Carcass colour Luonnontammi /valinnainen väri
Height 80 cm
Width 40 cm
Depth (length) 19 cm
Volume 60,80 dm³
Number of shelves 2
Number of doors 1
Fronttype Uritettu
Saranoiden sijainti Oikea käsi
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 11,27 kg
Gross weight 12,01 kg
Packaging height 82 cm
Packaging width 42 cm
Packaging depth (length) 24 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi