Luna / Mido+ / You

Ylivuotorenkaat posliinialtaille

Ylivuotorengas on olennainen osa altaan suunnittelua. Se asennetaan yleensä viemärin ympärille, ja se toimii turvatoimenpiteenä, joka estää vettä ylittämästä altaan reunaa ja tulvimasta. Ylivuotorengas ohjaa ylimääräisen veden takaisin viemäriin ja pitää altaan kuivana. Tämä yksinkertainen mutta tärkeä elementti auttaa varmistamaan, että kylpyhuone pysyy siistinä ja järjestyksessä, vaikka vesi altaassa nousisi.

Valitse väri
Valittu
Mattamusta

4880028

Hinta
9 €

GTIN (EAN) 5713804335609
DB 2256373
Carcass colour Mattamusta
Height 3 cm
Width 3 cm
Depth (length) 1,50 cm
Volume 0,01 dm³
Net weight 0,02 kg
Gross weight 0,02 kg
Packaging height 3 cm
Packaging width 3 cm
Packaging depth (length) 1,50 cm
Sarja Luna, Mido+, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi