Calidris

2 puutarjotinta ja magneettilista

Tämä sisustuspaketti peilikaappiin tai seinäkaappiin sisältää 2 puista lokeroa ja magneettikiskon. Voit järjestää kaappisi puisilla tarjottimilla, jotka voit myös laittaa kaappiin ja ottaa sieltä pois tarpeen mukaan. Magneettikiskon avulla voit säilyttää kaikki pienet esineet, kuten pinsetit tai kynsileikkurit, jotta ne eivät sotke kaappeja.

Valittu
Tammi

OS2

Hinta
122 €

GTIN (EAN) 5713804268013
Carcass colour Tammi
Net weight 0,50 kg
Gross weight 1 kg
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi