Match

A - Suihkuovi

Dansanin suihkuovet tuovat kylpyhuoneeseesi sekä eleganssia että toiminnallisuutta. Ovet ovat erittäin käytännöllisiä ja käyttäjäystävällisiä, sillä ne voidaan avata sekä sisään- että ulospäin. Näin voit vapauttaa tilaa kylpyhuoneessasi silloin, kun suihku ei ole käytössä. Ovet avautuvat ja sulkeutuvat helposti ja äänettömästi kestävien saranoiden avulla, mikä takaa vaivattoman pääsyn suihkuun. Samalla ne toimivat tehokkaana suojana, joka pitää veden suihkutilan sisällä ja muun kylpyhuoneen kuivana ja puhtaana. Ovien karkaistu lasi on käsitelty EasyCare-käsittelyllä, joka pidentää ovien kestävyyttä ja käyttöikää.

Valitse väri
Valittu
Satiiniprofiili/kirkas lasi

A71-01

Hinta
464 €

GTIN (EAN) 5711112522728
VVS number 674180011
DB 1960201
Carcass colour Satiiniprofiili/kirkas lasi
Height 200 cm
Net weight 21,09 kg
Gross weight 24,49 kg
Interval width 67-69 cm
Surface Kirkas lasi
Packaging height 210 cm
Packaging width 71 cm
Packaging depth (length) 6 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi