Calidris / Luna / You

Alasvalo peilikaapille

Luo ainutlaatuinen ja moderni kylpyhuone Dansanin peilikaapin alla olevilla LED-valoilla. Se on täydellinen tapa lisätä tilaan tyylikäs ja futuristinen kosketus. Peilikaapin alla oleva valo on sekä tunnelmallinen että käytännöllinen, sillä se tarjoaa lisävalaistuksen pesualtaan yläpuolelle. Valo on tärkeää hyvinvoinnillemme, minkä vuoksi peilikaapin alle saa tietysti myös upean valaistuksen.

Valittu
Ei väriä

ULSP120

Hinta
274 €

GTIN (EAN) 5713804270382
DB 2258661
Carcass colour Ei väriä
Net weight 0,05 kg
Gross weight 0,05 kg
Type 230V
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 647 lm
Light specification 5, 2W LED
RA 90
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi