Calidris / Luna / You

Alasvalo sis. liiketunnistimen

Luo kylpyhuoneeseesi täydellinen tunnelma Dansani-työtason alla olevilla valoilla. Pehmeä ja huomaamaton valaistus luo kylpyhuoneeseen rentouttavan tunnelman. Allaskaapin alla oleva valo on saatavana liiketunnistimella varustettuna, joten valo syttyy automaattisesti, kun menet esimerkiksi yöllä vessaan etkä halua unirytmisi häiriintyvän.

Valittu
Ei väriä

UL80

Hinta
274 €

GTIN (EAN) 5713804040626
DB 2142811
Carcass colour Ei väriä
Net weight 0,05 kg
Gross weight 0,05 kg
Type 230V
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 3150K
Lumen 781 lm
Light specification 6, 3W LED
RA 50
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi