Mido+

Allaskaapit, jossa on 1 laatikko

Löydä täydellinen tasapaino toiminnallisuuden ja estetiikan välillä Dansani Mido+ 1-laatikkoisella allaskaapilla, jonka syvyys on 35 cm. Pesuallas sopii erinomaisesti pienempiin kylpyhuoneisiin, joissa tilaa on vähän, mutta et halua tinkiä tyylistä. Älykkään säilytystilan ja tyylikkään minimalistisen muotoilun ansiosta tämä allaskaappi sopii mihin tahansa moderniin sisustukseen.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Mattaharmaa

P21-1003

Hinta
398 €

GTIN (EAN) 5713804237217
Carcass colour Mattaharmaa
Height 40 cm
Width 50 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 70 dm³
Number of drawers 1
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 15,02 kg
Gross weight 15,58 kg
Packaging height 45 cm
Packaging width 52 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi