You

Allaskaapit, jossa on 1 laatikko

Muuta kylpyhuoneesi kutsuvaksi pyhäköksi Dansani YOU Urban -allaskaapilla. Olipa kylpyhuoneesi pieni tai haluatpa ottaa kaiken irti tilasta, tämä yhden syvän laatikon allaskaappi sopii sinulle täydellisesti. Laatikko liukuu sulavasti ja antaa sinulle helpon pääsyn päivittäisiin tarpeisiisi. Koe modernin muotoilun ja älykkään säilytyksen ihanteellinen yhdistelmä Dansani YOU Urban 1-laatikon allaskaapilla - se on luotu tekemään kylpyhuoneestasi paikka, jossa viihdyt mielelläsi. Yhdellä syvällä laatikolla varustettu YOU Urban allaskaappi on modernin muotoilun ja älykkään säilytyksen ihanteellinen yhdistelmä.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi

V40-1152

Hinta
751 €

GTIN (EAN) 5713804391049
Carcass colour Ruskea tammi
Height 32 cm
Width 80 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 112,64 dm³
Number of drawers 1
Fronttype Tasainen
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 17,51 kg
Gross weight 19,72 kg
Packaging height 35 cm
Packaging width 82 cm
Packaging depth (length) 50 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi