Luna

Allaskaapit, jossa on 2 laatikkoa, musta kehys

Dansani Luna 2-laatikollinen allaskaappi on 64 cm korkea, ja siinä on erityisen korkea alalaatikko, joka antaa sinulle enemmän säilytystilaa. Valitse eri väreistä, jotka sopivat persoonalliseen tyyliisi. Tämän allaskaapin avulla voit helposti järjestää kylpyhuonetarvikkeet ja pitää kaiken siistinä. Dansani 2-laatikollisella allaskaapilla saat sekä käytännöllisen toiminnallisuuden että kauniin lisän kylpyhuoneeseesi. Tee tiloistasi järjestäytyneemmät ja tyylikkäämmät tällä upealla allaskaapilla.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi

M15-8052

Hinta
1 621 €

GTIN (EAN) 5713804646934
Carcass colour Ruskea tammi
Height 64 cm
Width 100 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 281,60 dm³
Number of drawers 2
Fronttype Black aluminum frame
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 44,16 kg
Gross weight 46,23 kg
Packaging height 67 cm
Packaging width 102 cm
Packaging depth (length) 49 cm
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi