Mido+

Allaskaapit, jossa on 2 laatikkoa

Päivitä kylpyhuoneesi budjettiystävällisellä valinnalla - Dansani Mido+ 2-laatikollisella allaskaapilla. Tämä 35 cm:n syvyinen allaskaappi sopii erinomaisesti pienempiin kylpyhuoneisiin, vierasvessoihin tai loma-asuntoihin. Lisäksi tässä allaskaapissa on viemäröintileikkaus seinäviemäröintiä varten. Dansani Mido+ -allaskaappi on edullisesti hinnoiteltu, ja voit myös lisätä siihen lisävarusteita, kuten laatikoiden valaisimet ja puiset lokerot, jolloin kylpyhuoneen yleiskuva ja järjestys paranevat.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Mattaharmaa

P05-1003

Hinta
613 €

GTIN (EAN) 5713804236678
Carcass colour Mattaharmaa
Height 57,60 cm
Width 60 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 120,96 dm³
Number of drawers 2
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 22,89 kg
Gross weight 23,56 kg
Packaging height 60 cm
Packaging width 62 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi