Mido+

Allaskaapit, jossa on 2 laatikkoa

Tässä Dansani Mido+:n kauniissa allaskaapissa on 2 laatikkoa ja tilaa kaksoisaltaalle. 120 cm leveä allaskaappi on täydellinen ratkaisu, jos kylpyhuoneessasi on hieman ylimääräistä tilaa. Voit käyttää sekä 120 cm:n yksittäistä pesuallasta että 120 cm:n kaksoispesuallasta. Kaksoisaltaalla voit saada useamman henkilön pesualtaan äärelle yhtä aikaa, ja jokaisella voi olla jopa oma pesuallas. Kuten mainittiin, allaskaappiin on saatavana 2 laatikkoa, joissa on ylimääräistä säilytystilaa kaikille kylpyhuonetarvikkeillesi.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Mattaharmaa

P13-1003

Hinta
854 €

GTIN (EAN) 5713804332189
Carcass colour Mattaharmaa
Height 57,60 cm
Width 120 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 304,13 dm³
Number of drawers 2
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 38,97 kg
Gross weight 41,45 kg
Packaging height 60 cm
Packaging width 122 cm
Packaging depth (length) 49 cm
Sarja Mido+
Lisää oikea pesuallas
Tässä on yleiskatsaus lavuaareihin, jotka sopivat valitsemaasi turhamaisuusyksikköön. Muista valita työtaso, jos valitset tiskialtaan.

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi