Mido+

Allaskaapit, jossa on 2 laatikkoa

Dansani Mido+ 2-laatikollinen allaskaappi on tanskalaista muotoilua edulliseen hintaan. Mido+ on edullinen sarjamme, mutta muotoilusta tai materiaaleista ei ole tingitty. Tässä kauniissa allaskaapissa on 2 laatikkoa kylpyhuonetarvikkeiden säilytykseen, ja tietysti tämä allaskaappi on saatavana myös useilla eri vaihtoehdoilla. Dansani Mido+ -allaskaappi on saatavana useissa eri väreissä, joten voit hankkia kylpyhuoneeseesi ja henkilökohtaiseen tyyliisi sopivan allaskaapin.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Mattaharmaa

P17-1003

Hinta
854 €

GTIN (EAN) 5713804236913
Carcass colour Mattaharmaa
Height 57,60 cm
Width 120 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 304,13 dm³
Number of drawers 2
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 38,43 kg
Gross weight 40,90 kg
Packaging height 60 cm
Packaging width 122 cm
Packaging depth (length) 49 cm
Sarja Mido+
Lisää oikea pesuallas
Tässä on yleiskatsaus lavuaareihin, jotka sopivat valitsemaasi turhamaisuusyksikköön. Muista valita työtaso, jos valitset tiskialtaan.

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi