Mido+

Allaskaapit, jossa on 2 laatikkoa

Dansani Mido+ on ylellisyyden tunnetta edulliseen hintaan, ja tässä saat 2-laatikollisen allaskaapin. Tämä kaunis allaskaappi on vain 35 cm syvä, ja siksi se on suunniteltu sopimaan täydellisesti pienempiin kylpyhuoneisiin tai viehättäviin vierasvessoihin. Dansani Mido+ -allaskaappi on tanskalaista muotoilua pieneen hintaan, ja tietysti löydät myös useita älykkäitä vaihtoehtoja, kuten laatikon valaistuksen. Dansani Mido+ 2-laatikollisella allaskaapilla saat paitsi toiminnallisuutta ja säilytystilaa, myös vapauden luoda unelmiesi kylpyhuone. Huomaa, että tässä allaskaapissa on viemäröintileikkaus lattiaviemäröintiä varten.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Mattaharmaa

P24-1003

Hinta
582 €

GTIN (EAN) 5713804250551
Carcass colour Mattaharmaa
Height 57,60 cm
Width 50 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 100,80 dm³
Number of drawers 2
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Cut-out to drain in drawers Ylälaatikko
Net weight 24,52 kg
Gross weight 25,07 kg
Packaging height 60 cm
Packaging width 52 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi