• Kotisivu / 
  • Ovilla / 
  • Allaskaappit, jossa 1 ovi, saranat oikealla
Mido+

Allaskaappit, jossa 1 ovi, saranat oikealla

Dansani Mido+ -ovellinen allaskaappi on vain 35 cm syvä, joten se sopii erinomaisesti niille, joilla on vain vähän tilaa kylpyhuoneessa. Dansani Mido+ on erittäin edullinen, ja vaikka se on yksi edullisimmista sarjoistamme, muotoilusta tai laadusta ei ole tingitty. Käytännöllisten ovien takana on runsaasti tilaa.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Mattaharmaa
Oikea käsi

P01-1103

Hinta
270 €

GTIN (EAN) 5713804332004
Carcass colour Mattaharmaa
Height 57,60 cm
Width 50 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 100,80 dm³
Number of shelves 1
Number of doors 1
Saranoiden sijainti Oikea käsi
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 13,92 kg
Gross weight 14,65 kg
Packaging height 60 cm
Packaging width 52 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi