• Kotisivu / 
  • Ovilla / 
  • Allaskaappit, jossa 1 ovi, saranat oikealla
You

Allaskaappit, jossa 1 ovi, saranat oikealla

Dansani YOU Classic 1-ovinen allaskaappi on ihanteellinen ratkaisu pieniin kylpyhuoneisiin. Vain 26 cm:n syvyydellä se vie vain vähän tilaa, mutta saat silti kaapin, jossa on käytännöllinen säilytystila. Tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Kaappi on sekä toimiva että esteettisesti miellyttävä, ja se auttaa luomaan järjestystä ja eleganssia kylpyhuoneeseesi. Päivitä tilasi Dansani YOU Classic -allaskaapilla ja nauti älykkäästä tilaa säästävästä ratkaisusta.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Valinnainen väri
Oikea käsi

V07-1199

Hinta
521 €

GTIN (EAN) 5713804198372
Carcass colour Valinnainen väri
Height 40 cm
Width 40 cm
Depth (length) 24 cm
Volume 38,40 dm³
Number of doors 1
Fronttype Tasainen
Saranoiden sijainti Oikea käsi
Frontmaterial Lakattu melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Lakattu melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 6,61 kg
Gross weight 7,41 kg
Packaging height 42 cm
Packaging width 42 cm
Packaging depth (length) 30 cm
Sarja You
Lisää oikea pesuallas
Tässä on yleiskatsaus lavuaareihin, jotka sopivat valitsemaasi turhamaisuusyksikköön. Muista valita työtaso, jos valitset tiskialtaan.

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi