• Kotisivu / 
  • Ovilla / 
  • Allaskaappit, jossa 1 ovi, saranat vasemmalla
You

Allaskaappit, jossa 1 ovi, saranat vasemmalla

Maksimoi kylpyhuoneesi säilytystila Dansani YOU Urban 1-ovisella allaskaapilla. Tämä allaskaappi on vain 35 cm syvä, joten se sopii erinomaisesti pieniin kylpyhuoneisiin, loma-asuntoihin tai vieraskylpyhuoneisiin. Valitse useista kauniista väreistä, jotka sopivat persoonalliseen tyyliisi. Dansani YOU Urban -allaskaapissa toiminnallisuus ja estetiikka yhdistyvät.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi
Vasen

V28-1252

Hinta
409 €

GTIN (EAN) 5713804390806
Carcass colour Ruskea tammi
Height 64 cm
Width 50 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 112 dm³
Number of doors 1
Fronttype Tasainen
Saranoiden sijainti Vasen
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 13,34 kg
Gross weight 13,89 kg
Packaging height 66 cm
Packaging width 52 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi