• Kotisivu / 
  • Ovilla / 
  • Allaskaappit, jossa on 1 ovi, integroitu kahva
You

Allaskaappit, jossa on 1 ovi, integroitu kahva

Tyyliä ja toimivuutta Dansani YOU Classic -allaskaapilla. Täydellinen pieniin tiloihin, allaskaappi on saatavana useissa eri väreissä, joten voit valita suosikkisi tyyliisi ja makuusi sopivaksi. Voit lisätä kaappiin yhden kauniista vetimistämme ja tehdä kaapista todella omanlaisesi. Itse asiassa voit myös hankkia allaskaapin haluamassasi värissä, jolloin se sulautuu täydellisesti kylpyhuoneen muuhun sisustukseen. Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Valinnainen väri
Oikea käsi

V09-1199

Hinta
612 €

GTIN (EAN) 5713804198730
Carcass colour Valinnainen väri
Height 40 cm
Width 50 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 70 dm³
Number of doors 1
Fronttype Tasainen
Saranoiden sijainti Oikea käsi
Frontmaterial Lakattu melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Lakattu melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 9,58 kg
Gross weight 10,14 kg
Packaging height 42 cm
Packaging width 52 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi