Match

B - Taiteovi

Dansanin taittuvat suihkuovet voidaan helposti taittaa pois, kun suihkukulma ei ole käytössä, jolloin kylpyhuoneessa vapautuu tilaa. Taiteovet on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista, kuten karkaistusta turvalasista ja massiivisista alumiinikehyksistä, jotka takaavat pitkäaikaisen kestävyyden ja vakauden. Niitä on helppo käyttää, ja niiden sulavat ja luotettavat saranat takaavat ovien saumattoman avautumisen ja sulkeutumisen. Valitsemalla taittuvat suihkuovet voit maksimoida kylpyhuoneesi tilan ja luoda toimivamman ja ilmavamman suihkutilan.

Valitse väri
Valittu
Satiiniprofiili/kirkas lasi

B101-01

Hinta
556 €

GTIN (EAN) 5711112522827
VVS number 674182071
DB 1960217
Carcass colour Satiiniprofiili/kirkas lasi
Height 200 cm
Net weight 28,49 kg
Gross weight 32,69 kg
Interval width 97-99 cm
Surface Kirkas lasi
Packaging height 210 cm
Packaging width 101 cm
Packaging depth (length) 6 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi