Match

B - Taiteovi

Dansanin taittuvat suihkuovet voidaan helposti taittaa pois, kun suihkukulma ei ole käytössä, jolloin kylpyhuoneessa vapautuu tilaa. Taiteovet on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista, kuten karkaistusta turvalasista ja massiivisista alumiinikehyksistä, jotka takaavat pitkäaikaisen kestävyyden ja vakauden. Niitä on helppo käyttää, ja niiden sulavat ja luotettavat saranat takaavat ovien saumattoman avautumisen ja sulkeutumisen. Valitsemalla taittuvat suihkuovet voit maksimoida kylpyhuoneesi tilan ja luoda toimivamman ja ilmavamman suihkutilan.

Valitse väri
Valittu
Musta profiili/kirkas lasi

B81-03

Hinta
556 €

GTIN (EAN) 5713804327086
VVS number 674182032
DB 2256355
Carcass colour Musta profiili/kirkas lasi
Height 200 cm
Net weight 24,09 kg
Gross weight 27,69 kg
Interval width 77-79 cm
Surface Kirkas lasi
Packaging height 210 cm
Packaging width 81 cm
Packaging depth (length) 6 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi