Calidris

Bellsani seinäasennettavat wc-istuimet

Dansani Calidris -sarjan Bellsani-wc-istuin on klassinen, käsintehty saniteettiposliinin mestariteos. Tämä wc-istuin on täydellinen yhdistelmä perinteistä käsityötaitoa ja modernia muotoilua. Laajan 7 eri värin valikoiman ansiosta voit mukauttaa Bellsani-wc-istuimen sopimaan kauniisti henkilökohtaiseen tyyliisi. Värivalikoiman avulla voit myös luoda yhtenäisen ja tyylikkään sisustuksen yhdistämällä siihen sopivan altaan. Käytännössä Bellsani-wc-istuin on varustettu soft close -toiminnolla, joka varmistaa wc-istuimen hiljaisen ja hellävaraisen sulkeutumisen. Lisäksi reunaton huuhtelujärjestelmä tekee puhdistamisesta yksinkertaisempaa ja tehokkaampaa, jolloin wc-istuin on sekä tyylikäs että käyttäjäystävällinen. Käsintehdyt unique värilliset WC-istuimet saattavat sisältää pieniä värivirheitä, koska jokainen WC-istuin on erikseen värjätty. Jokainen istuin on kuitenkin tarkistettu ja arvioitu laadullisesti ennen hyväksyntää.

Valitse väri
Valittu
Bluestone

190305025

Hinta
1 559 €

GTIN (EAN) 5713804634238
Carcass colour Bluestone
Height 30 cm
Width 34 cm
Depth (length) 51 cm
Volume 52,02 dm³
Material Porsliini
Net weight 26 kg
Gross weight 28,50 kg
Packaging height 40 cm
Packaging width 38 cm
Packaging depth (length) 55 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi