• Kotisivu / 
  • Match / 
  • C - Levikepaneeli + ovi sis. kulmatuen
Match

C - Levikepaneeli + ovi sis. kulmatuen

Dansanin kiinteät seinät, joissa on kääntyvä ovi, tarjoavat vakaan ja tyylikkään suojan suihkun ympärille, minimoivat vedenhukan ja luovat yksityisyyden tunteen. Voit kalustaa suihkunurkkauksen läheltä, mikä on kätevää, jos sinulla on rajallinen tila. Ovi voidaan työntää sisään ilman, että se osuu suihkusekoittimeen, kun et käytä suihkua, jolloin saat lisää tilaa kylpyhuoneeseesi. Lasi on valmistettu karkaistusta turvalasista ja käsitelty EasyCare-käsittelyllä, mikä takaa pitkäaikaisen kestävyyden ja turvallisuuden. Dansanin kiinteillä seinillä, joissa on kääntyvä ovi, saat sekä tyylikkään että toimivan ratkaisun kylpyhuoneeseesi.

Valittu
Satiiniprofiili/kirkas lasi

C91-01

Hinta
464 €

GTIN (EAN) 5711112522834
VVS number 674183051
DB 1960263
Carcass colour Satiiniprofiili/kirkas lasi
Height 200 cm
Net weight 23,79 kg
Gross weight 27,69 kg
Interval width 87-89 cm
Surface Kirkas lasi
Packaging height 210 cm
Packaging width 91 cm
Packaging depth (length) 6 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi