Match

D - Suihkuseinä

Dansanin kiinteiden seinien suunnittelussa on keskitytty tilavan ja tyylikkään suihkutilan luomiseen, joka voidaan täysin mukauttaa henkilökohtaiseen tyyliisi ja kylpyhuoneen sisustukseen. Kiinteät seinämme voidaan yhdistää muihin suihkuseiniin tai suihkuoviin, jolloin voit luoda ratkaisun, joka sopii täydellisesti kylpyhuoneeseesi. Ehkä sinulla on paljon tilaa ja voit luoda walk-in-suihkun? Tai kenties haluat yhdistää kiinteän seinän heilurioven kanssa vakaaksi ja turvalliseksi ratkaisuksi? Valitsitpa mitä tahansa, voit löytää sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Kiinteiden seinien lasi on käsitelty EasyCare-erikoispinnoitteella, joka hylkii vettä ja saippuajäämiä ja siksi helpottaa puhdistusta huomattavasti. Lasi on myös karkaistu, ja vahva rakenne ja vankat materiaalit takaavat, että seinät ovat vakaat ja luotettavat.

Valitse väri
Valittu
Satiiniprofiili/jäälasi

D101-02

Hinta
556 €

GTIN (EAN) 5711112522933
VVS number 674187271
DB 1960266
Carcass colour Satiiniprofiili/jäälasi
Height 197,50 cm
Net weight 28,99 kg
Gross weight 33,09 kg
Interval width 97-99 cm
Surface Jäälasi
Packaging height 210 cm
Packaging width 101,50 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi