• Kotisivu / 
  • XXL / 
  • Deluxe liukuovi 1:llä kiinteällä seinällä
XXL

Deluxe liukuovi 1:llä kiinteällä seinällä

Dansani XXL Deluxe -liukuovi, jossa on 1 kiinteä suihkuseinä, on ihanteellinen ratkaisu tyylikkään suihkutilan luomiseen kylpyhuoneeseesi. Tyylikkään ja modernin muotoilunsa ansiosta tämä liukuovi tuo ripauksen ylellisyyttä mihin tahansa sisustukseen. Kiinteä suihkuseinä antaa vakautta ja toimii liukuoven tukevana perustana. Yhdessä ne luovat kauniin ja kestävän suihkutilan, joka säilyy kauniina ja toimivana vuosien ajan. Helposti asennettu ja vaikuttavaksi suunniteltu Dansani XXL Deluxe -liukuovi, jossa on 1 kiinteä suihkuseinä, on luotettava ja tyylikäs lisä kylpyhuoneeseesi. Nauti helposta pääsystä suihkutilaan ja luo samalla tilaan avoin ja tilava tunnelma.

Valittu
Satiiniprofiili/kirkas lasi

DL1401-0900

Hinta
1 479 €

GTIN (EAN) 5711112852962
DB 2056598
Carcass colour Satiiniprofiili/kirkas lasi
Height 200 cm
Net weight 83,53 kg
Gross weight 89,53 kg
Interval width 136, 5-139 cm
Interval depth 86, 5-89 cm
Surface Kirkas lasi
Sarja XXL

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi