• Kotisivu / 
  • XXL / 
  • Deluxe liukuovi 2:lla kiinteällä seinällä
XXL

Deluxe liukuovi 2:lla kiinteällä seinällä

Dansani XXL Deluxe -liukuovi 2 kiinteällä suihkuseinällä, ovat täydellinen ratkaisu suihkutilaan. Nämä vaikuttavat liukuovet eivät ainoastaan luo tilavaa ja ylellistä tunnelmaa, vaan ne myös lisäävät kylpyhuoneeseesi ripauksen eleganssia. Ne on myös helppo puhdistaa, sillä ovet voidaan napsauttaa helposti irti. Dansani XXL Deluxe -liukuovet ovat runsaan kokonsa ja laadukkaiden materiaaliensa ansiosta suunniteltu tekemään vaikutuksen. Saat paitsi käytännöllisen ja toimivan suihkutilan, myös visuaalisen ihanuuden. Päivitä kylpyhuoneesi Dansani XXL Deluxe -liukuovilla, joissa on 2 kiinteää suihkuseinää. Koe ylellisyyttä, toiminnallisuutta ja poikkeuksellista muotoilua jokapäiväisessä suihkussa. On aika luoda tila, jossa tyyli ja mukavuus kohtaavat täydellisessä harmoniassa.

Valittu
Satiiniprofiili/kirkas lasi

DL1202-0800

Hinta
2 007 €

GTIN (EAN) 5711112852924
DB 2056592
Carcass colour Satiiniprofiili/kirkas lasi
Height 200 cm
Net weight 101,22 kg
Gross weight 109,22 kg
Interval width 116, 5-119 cm
Interval depth 76, 5-79 cm
Surface Kirkas lasi
Sarja XXL

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi