XXL

Deluxe liukuovi

Dansani XXL Deluxe -liukuovi on täydellinen ratkaisu tyylikkään ja toimivan suihkutilan luomiseen kylpyhuoneeseesi. Tyylikkään ja modernin muotoilunsa ansiosta tämä liukuovi tuo ripauksen ylellisyyttä jokapäiväiseen suihkuusi. Liukumekanismin johdosta ovi on helppo avata ja sulkea ja samalla säästää tilaa kylpyhuoneessasi. Tämän ansiosta Dansani XXL Deluxe -liukuovi sopii erinomaisesti pieniin tiloihin, joissa jokainen neliömetri on tärkeä. Liukuovi on äänetön, ja se voidaan napsauttaa alhaalta irti helppoa puhdistusta varten. Se on valmistettu materiaaleista, joiden ansiosta liukuovesi kestää monta vuotta.

Valittu
Satiiniprofiili/kirkas lasi

DL1200-0001

Hinta
964 €

GTIN (EAN) 5711112853075
DB 2056588
Carcass colour Satiiniprofiili/kirkas lasi
Height 200 cm
Net weight 43,30 kg
Gross weight 47,30 kg
Interval width 116, 5-119 cm
Surface Kirkas lasi
Sarja XXL

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi