Match

E - Kaareva suihkuovi

Dansanin kaarevissa suihkuovissa yhdistyvät estetiikka ja toiminnallisuus, jotta saat täydellisen suihkukokemuksen. Ovet on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista, jotka on käsitelty EasyCare-käsittelyllä, joka vähentää kalkkikertymistä ja helpottaa puhdistusta huomattavasti. Kaarevat ovet on suunniteltu helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen. Ovet liikkuvat pehmeästi ja äänettömästi kestävillä saranoilla, joten suihkuun on helppo päästä sisään ja ulos. Ovet on suunniteltu niin, että ovissa oleva magneettitiiviste tiivistää ovet toisiinsa ja estää veden valumisen suihkutilan ulkopuolelle, jolloin muu kylpyhuone pysyy kuivana ja turvallisena. Lisäksi ovet voidaan avata sekä ulos- että sisäänpäin, mikä vapauttaa tilaa kylpyhuoneessasi, kun suihku ei ole käytössä.

Valitse väri
Valittu
Satiiniprofiili/jäälasi

E91-02

Hinta
556 €

GTIN (EAN) 5711112522988
VVS number 674181251
DB 1960338
Carcass colour Satiiniprofiili/jäälasi
Height 200 cm
Net weight 23,69 kg
Gross weight 26,69 kg
Interval width 72-74 cm
Surface Jäälasi
Packaging height 210 cm
Packaging width 81 cm
Packaging depth (length) 6 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi