Calidris / Luna / You

Esiasennettu lämmityselementti

Dansani-peileihin voi ostaa lämmityselementin, joka pitää peilin huurtumattomana suihkun jälkeen. Sinulla ei ole sumeaa peiliä, kun tulet suihkusta, sillä lämmityselementti pitää peilin kirkkaana ja puhtaana, jotta näet itsesi ongelmitta. Lämmityselementti peiliin on pieni lisä, jolla on suuri merkitys.

Valittu
Ei väriä

VF1

Hinta
77 €

GTIN (EAN) 5713804161314
VVS number 780986991
DB 2142862
Carcass colour Ei väriä
Net weight 0,50 kg
Gross weight 0,50 kg
Type 230V
IP class IP44
Max watt MAX 2300W
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi