• Kotisivu / 
  • Match / 
  • H - Ammeseinä levikepaneelilla + kääntyvä seinä
Match

H - Ammeseinä levikepaneelilla + kääntyvä seinä

Hyvästele suihkuverho tyylikkäällä lasiseinällä, joka luo tunteen, että huoneessa on paljon enemmän ilmaa. Ovi voidaan kääntää suihkusekoittimen eteen, joten se vie mahdollisimman vähän tilaa. Jos sinulla on kylpyamme ja suihku yhdessä, voit käyttää kaunista lasiovea suihkuseinänä kiinni olevan suihkuverhon sijaan. Lasi on käsitelty EasyCare-käsittelyllä, joka kestää kalkkia ja likaa, mikä helpottaa kylpyammeen seinän puhdistamista ja pidentää sen käyttöikää. Mukana tukivarsi.

Valittu
Satiiniprofiili/kirkas lasi

H100-01

Hinta
464 €

GTIN (EAN) 5711112516215
VVS number 674183571
DB 1960346
Carcass colour Satiiniprofiili/kirkas lasi
Height 155 cm
Net weight 21 kg
Gross weight 23 kg
Interval width 95-97 cm
Surface Kirkas lasi
Packaging height 165 cm
Packaging width 100 cm
Packaging depth (length) 6 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi