Luna / You

In-Built peilikaappit valaistuksenohjauksella

Hanki älykäs päivitys kylpyhuoneeseesi Dansanin In-Built-peilikaapilla. Se on sisäänrakennettu, käytännöllinen ja todella kivan näköinen. Voit käyttää sitä helposti valmistautuessasi joka päivä ja se sopii täydellisesti kylpyhuoneeseesi. Sisäänrakennettua peilikaappia varten sinun on ostettava kaunis valaisinkehys, joka valaisee peilin ympäri ja jota voidaan tietenkin ohjata sisäänrakennetulla valonsäätimellä. InBuilt-peilikaapin avulla saat sekä tyyliä että toimivuutta yhdessä - se on ihanteellinen valinta kylpyhuoneeseesi.

Valittu
Alu

S748-146

Hinta
957 €

GTIN (EAN) 5713804197245
Carcass colour Alu
Height 80 cm
Width 80 cm
Depth (length) 14,50 cm
Volume 92,80 dm³
Number of doors 2
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 25,45 kg
Gross weight 27,95 kg
Switch Sis. touch katkaisija
Lighting type Integroitu valaistus
Type 12V valonohjauksella
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Light specification 5-30W LED
RA 90
Stiktype Tavallinen pistorasia
Max watt MAX 2300W
Packaging height 86 cm
Packaging width 86 cm
Packaging depth (length) 20 cm
Sarja Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi