Calidris

Kaappi, jossa 1 ovi, saranat vasemmalla

Dansani Calidris -kaapit ovat fiksu ratkaisu kylpyhuoneisiin, joissa on vähän tilaa. Vain 16 cm:n kapean syvyyden ansiosta säilytystilaa riittää pieniinkin kylpyhuoneisiin. Näissä kaapeissa yhdistyvät tilaa säästävä muotoilu sekä toiminnallisuus ja tyyli, joten ne sopivat erinomaisesti hygieniatuotteiden, shampoon, voiteiden ja kaiken muun kylpyhuoneessa tarvitsemasi järjestämiseen. Kylpyhuoneen koosta riippumatta Dansani Calidris -kaapit lisäävät käytännöllisen ja tyylikkään säilytysratkaisun.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Musta c-tammi
Vasen

C33-1244

Hinta
1 251 €

GTIN (EAN) 5713804282347
Carcass colour Musta c-tammi
Height 80 cm
Width 40 cm
Depth (length) 16 cm
Volume 51,20 dm³
Number of shelves 3
Number of doors 1
Fronttype Tasainen
Saranoiden sijainti Vasen
Frontmaterial Pintaviilutettu MDF
Korpusmaterial Pintaviilutettu MDF
Net weight 12,91 kg
Gross weight 14,87 kg
Packaging height 85 cm
Packaging width 45 cm
Packaging depth (length) 20 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi