Luna

Kaappi, jossa 2 laatikkoa, integroidulla vetimellä

Dansani Luna 2-laatikolliset kaapit ovat vain 35 cm syviä ja sopivat täydellisesti kylpyhuoneeseen, jossa tilaa on vähän. Kaappien korkeus on 48 cm, joten sinulla on runsaasti tilaa tavaroillesi. Niitä voidaan käyttää yksinään tai ne voidaan yhdistää allaskaappiin, kauniiseen työtasoon ja moderniin tason päälle asennettavaan pesualtaaseen, ja saada näin aikaan ainutlaatuinen ja epäsymmetrinen muotoilu. Valitse eri väreistä, jotka sopivat täydellisesti kylpyhuoneeseesi. Dansani Luna 2-laatikollisten kaappien avulla saat kauniin muotoilun lisäksi myös käytännöllisen säilytysratkaisun.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Mattavalkoinen lakka

M42-2071

Hinta
1 122 €

GTIN (EAN) 5713804332981
Carcass colour Mattavalkoinen lakka
Height 48 cm
Width 40 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 67,20 dm³
Number of drawers 2
Fronttype integroitu
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Lakattu MDF
Net weight 20,11 kg
Gross weight 20,66 kg
Packaging height 51 cm
Packaging width 42 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi