Luna

Kaappi, jossa 2 laatikkoa

Dansani Luna 2-laatikolliset kaapit on suunniteltu sopimaan täydellisesti kylpyhuoneisiin, joissa tilaa on rajoitetusti, sillä ne ovat vain 35 cm syviä. Näiden kaappien korkeus on 64 cm, ja korkeassa alalaatikossa on runsaasti säilytystilaa. Voit käyttää niitä yksinään tai yhdistää ne tyylikkääseen allaskaappiin, jossa on houkutteleva työtaso ja moderni pesuallas tason päälle, luodaksesi ainutlaatuisen ja epäsymmetrisen ratkaisun. Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Tuhkanharmaa

M46-1098

Hinta
969 €

GTIN (EAN) 5713804333445
Carcass colour Tuhkanharmaa
Height 64 cm
Width 80 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 179,20 dm³
Number of drawers 2
Fronttype Tasainen
Frontmaterial PVC folio MDF levyllä
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 40,73 kg
Gross weight 42,47 kg
Packaging height 67 cm
Packaging width 82 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi