You

Kaappi, jossa on 1 laatikko, kehystetty

Päivitä kylpyhuoneesi Dansani YOU Classic 1-laatikon kaapilla. Saat täydellisen tasapainon tyylin ja toiminnallisuuden välille. Syvän laatikon ansiosta sinulla on runsaasti tilaa tavaroiden järjestämiseen, joten voit nauttia hyvin järjestetystä kylpyhuoneesta. Luo unelmiesi kylpyhuone Dansani YOU Classic -kaapilla, joka on tehty tekemään vaikutuksen.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Mattavalkoinen

V70-3110

Hinta
687 €

GTIN (EAN) 5713804410306
Carcass colour Mattavalkoinen
Height 40 cm
Width 60 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 105,60 dm³
Number of drawers 1
Fronttype Kehystetty
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Lakattu melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 16,54 kg
Gross weight 17,70 kg
Packaging height 42 cm
Packaging width 62 cm
Packaging depth (length) 50 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi