You

Kaappi, jossa on 1 laatikko

Luo kylpyhuoneen täydellinen keidas Dansani YOU Urban 1-laatikollisella kaapilla. Tämä monipuolinen kaappi täydentää täydellisesti allaskaappiasi, ja syvä laatikko tarjoaa runsaasti säilytystilaa hygieniatuotteillesi. Dansani YOU Urban kaapilla saat sekä toiminnallisuutta että estetiikkaa. Koe muodon ja toiminnallisuuden täydellinen yhdistelmä Dansani YOU Urban 1-laatikon kaapilla ja luo järjestetty ilmapiiri, joka huokuu eleganssia.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi

V57-1152

Hinta
572 €

GTIN (EAN) 5713804391520
Carcass colour Ruskea tammi
Height 32 cm
Width 60 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 84,48 dm³
Number of drawers 1
Fronttype Tasainen
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 14,15 kg
Gross weight 15,28 kg
Packaging height 35 cm
Packaging width 62 cm
Packaging depth (length) 50 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi