Calidris

Korkea kaappi, jossa 1 ovi, saranat vasemmalla

Kylpyhuoneen säilytyksestä tulee yksinkertaista ja tyylikästä Dansani Calidris -korkeilla kaapeilla. Nämä kaapit eivät ole vain toiminnallinen elementti, vaan myös esteettinen nautinto, joka sopii täydellisesti moderniin kylpyhuoneen sisustukseen. Älykkäiden hyllyjen ja lokeroiden ansiosta Calidris-korkeissa kaapeissa voit järjestellä kaiken pyyhkeistä ja hygieniatuotteista kauneustuotteisiin järjestelmällisesti. Korkeiden kaappien tyylikäs muotoilu ja selkeät linjat tuovat järjestyksen ja harmonian tunnetta kylpyhuoneen ympäristöön.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Valinnainen väri/tammi
Vasen

C64-1266

Hinta
1 942 €

GTIN (EAN) 5713804406293
Carcass colour Valinnainen väri/tammi
Height 120 cm
Width 40 cm
Depth (length) 40 cm
Volume 192 dm³
Number of shelves 4
Number of doors 1
Fronttype Tasainen
Saranoiden sijainti Vasen
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Lakattu MDF
Net weight 35,93 kg
Gross weight 38,14 kg
Packaging height 125 cm
Packaging width 45 cm
Packaging depth (length) 45 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi