Mido+

Korkea kaappi, jossa 1 ovi, saranat vasemmalla

Hyödynnä kylpyhuoneesi jokainen senttimetri tilaa Dansani Mido+ -korkealla kaapilla. Korkeaan kaappiin mahtuvat kaikki kylpyhuoneen tavarat, joten jos sinulla on tilaa, suosittelemme ehdottomasti korkeaa kaappia kylpyhuoneeseesi. Tässä korkeassa kaapissa on 1 puuhylly, 4 lasihyllyä ja 3 hyllyä itse ovessa, mikä antaa sinulle runsaasti tilaa ja mahdollisuuden optimoida kylpyhuoneesi. Koe järjestyksen ja muotoilun uusi ulottuvuus kylpyhuoneessasi Dansani Mido+ -korkean kaapin avulla.

Valitse väri
Valittu
Musta kuvio

P20-1229

Hinta
670 €

GTIN (EAN) 5713804237194
Carcass colour Musta kuvio
Height 175 cm
Width 40 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 245 dm³
Number of shelves 5
Number of doors 1
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 32,85 kg
Gross weight 33,13 kg
Packaging height 172,80 cm
Packaging width 45 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi