Mido+

Korkea kaappi, jossa on 1 ovi, saranat oikealla

Luo kylpyhuoneeseesi eleganssia ja toiminnallisuutta tällä Dansani Mido+ -korkealla kaapilla. Korkea kaappi antaa sinulle runsaasti ylimääräistä säilytystilaa kylpyhuoneessa, ja tässä kaapissa on 1 puinen hylly ja 4 kaunista lasihyllyä. Korkea kaappi on loistava ratkaisu, jos tarvitset ylimääräistä säilytystilaa kylpyhuoneeseen, ja tässä saat ratkaisun, joka luo myös ylellisyyden tunnetta kylpyhuoneeseesi. Upean tanskalaisen muotoilun ja älykkäiden säilytysmahdollisuuksien ansiosta tämä korkea kaappi on ihanteellinen lisä mihin tahansa tyylikkääseen kylpyhuoneeseen.

Valitse väri
Valittu
Mattaharmaa
Oikea käsi

P19-1103

Hinta
468 €

GTIN (EAN) 5713804332363
VVS number 780938532
Carcass colour Mattaharmaa
Height 172,80 cm
Width 30 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 181,44 dm³
Number of shelves 5
Number of doors 1
Saranoiden sijainti Oikea käsi
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 25,65 kg
Gross weight 28,12 kg
Packaging height 175 cm
Packaging width 35 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi