Match

Kulmatuki 60 cm (kiinteä seinä)

Dansani Matchin 60 cm:n kulmatuki on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä kiinteän seinän kanssa suihkuratkaisussa. Sitä on saatavana 2 värissä, jotka sopivat valitsemaasi seinään. Dansani Match -kulmatuki takaa sekä vakauden että turvallisuuden, kun seisot suihkun alla. 60 cm pitkä tuki on suunniteltu kiinteään kiinnitykseen kiinteään seinään, ja se sopii erinomaisesti suihkuseinään kiinnittämiseen. Varsi asettuu kulmaan seinästä ja pitää kiinteän seinän paikallaan suihkussa. Se on valmistettu kestävästä materiaalista, jonka ansiosta se kestää kosteutta, jota suihkussa luonnollisesti esiintyy.

Valitse väri
Valittu
Kromia

1600508

Hinta
75 €

GTIN (EAN) 5711112296445
VVS number 674189564
DB 1871806
Carcass colour Kromia
Width 60 cm
Net weight 0,62 kg
Gross weight 0,62 kg
Packaging height 65 cm
Packaging width 5 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi