Match

Laahaustiiviste, alatiiviste, korkea puolipyöreisiin oviin (2 kpl)

Tämä korkea laahaustiiviste on tarkoitettu kaareviin suihkuoviin. Se ei sisälly vakiovarusteisiin, joten se on ostettava erikseen. Jos kylpyhuoneen lattiassa on erittäin jyrkkä kaato, korkea laahaustiiviste on oikea ratkaisu sinulle. Tämä lattiatiiviste voidaan leikata kaarevalle suihkuovellesi sopivaksi ja asentaa helposti oveen. Laahaustiivisteellä varmistetaan, että vesi pysyy suihkutilan sisällä eikä valua kylpyhuoneen lattialle, kun käyt suihkussa. Se on suunniteltu korkeammaksi kuin vakiomallinen laahaustiivisteemme, ja sen korkeus takaa, että se kattaa tehokkaasti suuremmat lattian tason vaihtelut ja tarjoaa tasaisen ja tiiviin tiivisteen oviaukkoa pitkin. Se on myös helppo puhdistaa, sillä se on valmistettu kestävästä ja vettä hylkivästä materiaalista. Se on saatavana kirkkaana tai mustana mattapintaisena valitsemasi suihkuoven mukaan.

Valitse väri
Valittu
Kirkas

1600561

Hinta
39 €

GTIN (EAN) 5711112659783
VVS number 674189966
DB 1960144
Carcass colour Kirkas
Height 2,80 cm
Width 100 cm
Depth (length) 1 cm
Volume 0,28 dm³
Net weight 0,17 kg
Gross weight 0,17 kg
Packaging height 120 cm
Packaging width 10 cm
Packaging depth (length) 3 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi