Match

Laahaustiiviste, alatiiviste, korkea puolipyöreisiin oviin (2 kpl)

Tämä korkea laahaustiiviste on tarkoitettu käytettäväksi kapeissa ovissa, ja se on ostettava erikseen, koska se ei sisälly vakiovarusteisiin. Ylimääräinen korkea lattiatiiviste on älykäs ratkaisu, joka tarjoaa lisäsuojaa vettä ja kosteutta vastaan, erityisesti jos kylpyhuoneen lattiassa on erityisen suuri kaato. Tämän korkean laahaustiivisteen avulla voit olla varma, että vesi pysyy suihkutilan sisällä eikä pääse valumaan kylpyhuoneen lattialle. Se on suunniteltu korkeammaksi kuin tavallinen laahaustiivisteemme, ja sen korkeus varmistaa, että se kattaa tehokkaasti suuremmat lattian tason vaihtelut ja tarjoaa tasaisen ja tiiviin tiivisteen oviaukon varrella. Kestävästä ja vettähylkivästä materiaalista valmistettu korkea laahaustiiviste on helppo huoltaa ja puhdistaa. Se on myös huomaamaton ulkonäöltään, joten se ei häiritse Dansani Match -malliston esteettistä ilmettä. Se on leikattava pituuteensa, mutta se on helppo asentaa tiivistä suihkuratkaisua varten.

Valitse väri
Valittu
Kirkas

1600562

Hinta
19 €

GTIN (EAN) 5711112659790
VVS number 674189967
DB 1960156
Carcass colour Kirkas
Height 2,80 cm
Width 100 cm
Depth (length) 1 cm
Volume 0,28 dm³
Net weight 0,12 kg
Gross weight 0,12 kg
Packaging height 120 cm
Packaging width 10 cm
Packaging depth (length) 3 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi