Match

Laahaustiiviste, alatiiviste, korkea suorliin (2 kpl)

Jos olet ostanut suoran suihkuoven ja sinulla on erittäin suuri kaato lattiassa suihkualueella, tämä korkea laahaustiiviste on ratkaisu sinulle. Huomaathan, että Dansanin suihkuovien mukana tulee vakiolaahaustiiviste, ja että tämä korkea laahaustiiviste on ostettava tarvittaessa. Korkea laahaustiiviste sopii täydellisesti, jos kylpyhuoneesi lattiassa on erityisen jyrkkä pudotus. Laahaustiiviste auttaa pitämään veden sisällä suihkussa ja estää veden valumisen lattialle. Se on myös helppo asentaa, sillä se on leikattavissa sopivaksi suihkuovelle. Se on valmistettu kestävästä materiaalista, joten se on helppo puhdistaa ja takaa pitkän käyttöiän.

Valitse väri
Valittu
Kirkas

1600560

Hinta
39 €

GTIN (EAN) 5711112659776
VVS number 674189965
DB 1960135
Carcass colour Kirkas
Height 2,80 cm
Width 100 cm
Depth (length) 1 cm
Volume 0,28 dm³
Net weight 0,18 kg
Gross weight 0,18 kg
Packaging height 120 cm
Packaging width 10 cm
Packaging depth (length) 3 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi