Match

Laahaustiiviste, alatiiviste, standardi, kaareville oville

Tämä laahaustiiviste kuuluu vakiovarusteisiin, kun ostat Dansani Matchin kaarevan kääntöoven. Laahaustiiviste on valmistettu kestävästä ja vettä hylkivästä materiaalista, joka varmistaa, että vesi ei pääse valumaan kylpyhuoneen lattialle, kun ovea avataan tai suljetaan. Laahaustiivisteet on leikattava pituuden mukaan, minkä jälkeen ne voidaan helposti kiinnittää kaarevaan kääntöoveen. Laadukas ja tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti yhteen muun Dansani Match -malliston kanssa ja tuo kylpyhuoneeseen lisää esteettistä lisäarvoa. Sen lisäksi, että laahaustiivisteet toimivat tehokkaana tiivisteenä, ne on myös helppo puhdistaa ja huoltaa, mikä lisää niiden pitkäikäisyyttä.

Valitse väri
Valittu
Kirkas

1600566

Hinta
39 €

GTIN (EAN) 5711112683030
VVS number 674189970
DB 1960161
Carcass colour Kirkas
Height 1,80 cm
Width 81,50 cm
Depth (length) 1 cm
Volume 0,15 dm³
Net weight 0,10 kg
Gross weight 0,10 kg
Packaging height 100 cm
Packaging width 10 cm
Packaging depth (length) 3 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi