Match

Laahaustiiviste, alatiiviste, standardi, suorille oville

Tämä laahaustiiviste on valmistettu suoriin oviin, ja niitä on saatavana joko mustana mattapintaisena tai kirkkaana. Se sisältyy vakiona, kun ostat suoran suihkuoven. Laahaustiivisteet on valmistettu kestävästä ja vettä hylkivästä materiaalista, ja ne varmistavat, että vesi ei pääse valumaan kylpyhuoneen lattialle suihkussa käydessä tai ovea avattaessa tai suljettaessa. Laahaustiiviste on leikattava pituuteensa, ja se voidaan sitten helposti kiinnittää suoraan suihkuoveen. Sen lisäksi, että laahaustiivisteet toimivat tehokkaana tiivisteenä, ne on myös helppo puhdistaa ja huoltaa, mikä lisää niiden pitkäikäisyyttä.

Valitse väri
Valittu
Kirkas

1600565

Hinta
19 €

GTIN (EAN) 5711112683023
VVS number 674189969
DB 1960159
Carcass colour Kirkas
Height 1,80 cm
Width 100 cm
Depth (length) 1 cm
Volume 0,18 dm³
Net weight 0,10 kg
Gross weight 0,10 kg
Packaging height 100 cm
Packaging width 10 cm
Packaging depth (length) 3 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi