Mido+

Lämmityselementti neliönmuotoisia peilejä varten

Unohda peilien huurtuminen suihkun jälkeen Dansani Mido+ -peilien lämmityselementin avulla. Lämmityselementti on asennettava itse, ja vastineeksi se pitää peilit huurtumattomina, kun olet suihkussa. Lämmityselementti on helppo asentaa peilin takaosaan.

Valittu
Harmaa

NV-3050

Hinta
60 €

GTIN (EAN) 5711112147013
VVS number 780986981
DB 1749411
Carcass colour Harmaa
Height 51 cm
Width 33 cm
Net weight 0,11 kg
Gross weight 0,44 kg
Switch Ilman katkaisija
Packaging height 2 cm
Packaging width 35 cm
Packaging depth (length) 55 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi