Calidris / Luna / Mido+ / You

Läpiporaus lankavetimelle, 32cm, keskellä

Hanki kalusteet valmiiksi porattuina vetimiä varten tällä vaihtoehdolla. Kun tilaat kalusteet meiltä, voimme helposti esiporata kylpyhuonekalusteesi siihen kohtaan, johon vetimet sopivat. Näin varmistat, että vetimet sopivat oikein ja saat kylpyhuoneeseen yhtenäisen ja täydellisen ilmeen.

Valittu
Ei väriä

BG320C

Hinta
17 €

GTIN (EAN) 5713804305718
Carcass colour Ei väriä
Net weight 0,05 kg
Gross weight 0,05 kg
Sarja Calidris, Luna, Mido+, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi