Calidris / Luna / You

Langaton laitepariohjaus

Lisää langaton valaistuksenohjaus peileihisi ja peilikaappeihisi Dansanin avulla. Sillä voit helposti ohjata useita peilejä ja peilikaappeja sekä kattovalaisimia ja riippuvalaisimia, joissa on langaton valaistuksenohjaus. Mikä parasta, ohjaus on vastavuoroista, joten kaksi peiliä tai peilikaappia voi ohjata toistensa valoja. Langaton järjestelmä käyttää suljettua 2,4 GHz:n järjestelmää, joka toimii ilman yhteyttä internetiin tai reitittimeen. Tämä tarkoittaa, että se ei häiritse muita langattomia järjestelmiä ja antaa sinulle saumattoman kokemuksen. Tee kylpyhuoneestasi entistäkin älykkäämpi ja tyylikkäämpi Dansanin langattomalla valaistuksenohjauksella.

Valittu
Alu look

TS

Hinta
77 €

GTIN (EAN) 5713804405128
Carcass colour Alu look
Height 18 cm
Width 18 cm
Net weight 0,10 kg
Gross weight 0,10 kg
Switch Sis. touch katkaisija
Type 230V
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Light specification 1W LED
Max watt MAX 2300W
Packaging height 10 cm
Packaging width 25 cm
Packaging depth (length) 25 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi