Mido+

Libra-valaisin peiliä varten

Libra-valaisin on tyylikäs ja moderni valaistusratkaisu, joka sopii täydellisesti Dansani Mido+ -peileihin ja peilikaappeihin. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta Libra-valaisin lisää valaistuksen lisäksi myös esteettisen ulottuvuuden kylpyhuoneen tilaan. Tasainen ja tasainen valaistus luo viihtyisän tunnelman ja tarjoaa oikean valon jokapäiväisiin rutiineihin. Libra-valaisimella saat toiminnallisuuden ja muotoilun harmonisen yhdistelmän. Vaaka-valaisimella saat toiminnallisuuden ja muotoilun sopusointuisen yhdistelmän.

Valitse väri
Valittu
Kromia

190304071

Hinta
100 €

GTIN (EAN) 5711112920746
VVS number 790122064
DB 2021998
Carcass colour Kromia
Height 3,50 cm
Width 60 cm
Depth (length) 3,50 cm
Volume 0,74 dm³
Net weight 0,45 kg
Gross weight 0,61 kg
Switch Ilman katkaisija
Type 230V
Energy class D
IP class IP44
Kelvin 3000K
Lumen 1 188 lm
Light specification 9W LED
RA 82
Packaging height 7 cm
Packaging width 65 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi